Kabine - Koksijde

KABINE is een conceptstore in Koksijde. Een huiselijke shop waar unieke must haves, kinderspullen en interieur samenkomen, terwijl de koffie en slaatjes klaarstaan.

Eliza zal je met open armen ontvangen en al je vragen rond onze items met plezier beantwoorden.

Kabine — M. Blieckstraat 11, 8670 Koksijde

Lijstjestijd - Online platform

Lijstjestijd is een uniek platform om je eigen verlanglijst aan te leggen met producten van verschillende webshops. Je kan het lijstje helemaal zelf opmaken en eenvoudig delen met vrienden en familie. Daarnaast is er ook de online applicatie om naampjes te trekken met een bijhorend verlanglijstje.

Lijstjestijd - Sint Niklaas

Little Adhémar - Brugge

Bij Little Adhémar ligt de nadruk op de inrichting van de baby- en kinderkamers. Hier kan je terecht voor leuke nachtlampjes, origineel bedlinnen, schattige knuffels of leuke hebbedingen. Je vindt er Belgische merken aangevuld met Scandinavische toppers.

Op zoek naar een (geboorte)geschenkje? Bij Little Addémar kunnen ze je ongetwijfeld op weg helpen! 

Little Adhémar — Moerkerksesteenweg 232, 8310 Sint-Kruis

Mamazoet - Gent

Voorlopig is mamazoet nog een online webshop. Heel binnenkort komt er een gloednieuwe winkel aan!

Hun merkjes zijn stuk voor stuk zorgvuldig gekozen: ze zijn eco-friendly en hechten een groot belang aan een eerlijke productie. Laura zorgt zo niet alleen voor de kleintjes, maar ook voor de wereld waarin ze opgroeien.

Mamazoet — coming soon, Gent

MOMOkids - Kortrijk

MOMO plaatst kleine monstertjes en hun leefwereld, dromen en fantasieën centraal. Je vindt er speelgoed, meubeltjes, kussens & knuffels tot kinderkamerverlichting. De hippe spulletjes van diverse designers werden één voor één met liefde en betrokkenheid ontworpen en geven kinderen nog meer speelplezier.

Griet en Jan ontvangen je met veel trots in hun gloednieuwe winkel. 

MOMO kids — Overleiestraat 9, 8500 Kortrijk

Tus Atelier - Westouter (webshop)

TUS atelier is een webshop met home deco, lifestyle, keuken, geuren, kaartjes & kids artikelen. Naast de leuke producten die je op TUS atelier kan vinden, helpt Gaëlle jou ook graag bij het stylen van je interieur. Van een leuk idee tot een uitvoerbaar ontwerp, tus atelier maakt van je huis een thuis met de nodige aandacht voor details, materialen, verfijning en beleving.

Tus Atelier — Casselstraat 9, 8954 Westouter

With baby love - Dendermonde (webshop)

With Baby Love staat voor Belgische topkwaliteit en innovativiteit. Gedreven door passie en een liefde voor leuke kwaliteitsvolle producten bouwde Nicky samen met andere Belgische ondernemers een enorm leuke online concept store van Belgische merken. Daarnaast kan je bij with baby love ook terecht voor geboortelijsten aan huis. 

With baby love - Oude molenstraat 82A, 9200 Dendermonde