over timmer ateljé

Kiezen voor timmer ateljé is…

  • duurzame meubelen met een uniek design een plaats geven in uw (t)huis of op uw werkplek
  • uw interieur functioneel en doordacht inrichten met behulp van onze knowhow in het vak
  • heldere communicatie en persoonlijke begeleiding in zijn totaliteit ervaren

Wij houden van natuurlijke materialen, valt het op? Met heel veel liefde voor hout ontwerpen en ontwikkelen wij de creaties in ons eigen ateljé.

We kozen onze naam niet toevallig, Timmer betekent ‘ongezaagd hout’ in het Zweeds, en ateljé staat dan voor ons eigen atelier waar we met kennis van zaken uw droomproject realiseren.

team timmer ateljé

timmer ateljé is het concept van Sylke en Sandy. Een koppel met een liefde voor hout. Ze droomden al langer van een eigen project samen. De jarenlange vakkennis en oog voor detail van Sandy als schrijnwerker en ontwerper in combinatie met het praktische (mama van een tweeling van 6) en esthetische oog van Sylke bleken de perfecte basis voor de start van hun timmer ateljé in september 2018.

De lancering van hun 'play all day' lijn geeft elk kind een plekje om te spelen of tot rust te komen. Ze brengen meubels en accessoires voor de kinder- of speelkamer in een minimalistisch en puur design, brengen rust in je interieur en zijn ook praktisch en vooral heel kindvriendelijk. 

Onder de noemers ‘work all day’ en ‘live all day’ slaat timmer ateljé vanaf januari 2019 bovendien een nieuwe weg in. Voortaan kunnen zowel particulieren als professionelen terecht bij timmer ateljé voor een interieurinrichting op maat. De lijnen dragen de kenmerken kwaliteitsvol, duurzaam en klantgericht met zich mee.

Sylke & Sandy

partners

timmer ateljé zou timmer ateljé niet zijn zonder sterke partners. Door te kiezen voor Belgische partners, kunnen wij kwaliteit en service garanderen en mooie, en degelijke producten creëren. 

We danken in het bijzonder

Productontwerper Nils Ferlin (Nils Ferlin - DesignUm)
Nils Ferlin is een Belgische productontwerper, docent aan de Hogeschool West-Vlaanderen Industrieel Productontwerpen en mede oprichter van de Kortrijkste DesignUM studio. Met dit team ontwerpen zij functionele, stilistische en innovatieve producten en ervaringen. Nils zijn expertise in productontwerp werd aangewend om de timmer ateljé items van de 'play all day'-lijn te finetunen en kidsproof te maken. 

Lakkerij Vergote (www.lakkerijvergote.be)
Houtdraaierij Depester (www.houtdraaierijdepester.be)

Team timmer ateljé