over timmer ateljé

timmer ateljé kent zijn oorsprong met de 'play all day' lijn: het ontwerp & de productie van kindermeubilair in multiplex berk, naturel of in zachte pasteltinten, met een speelse en tegelijkertijd strakke vormgeving. Door de grote vraag aan interieurprojecten op maat, breidden we ons aanbod uit. 

Onder de noemers ‘work all day’ en ‘live all day’ kunnen zowel particulieren als professionelen terecht bij timmer ateljé voor interieurs op maat in uiteenlopende stijlen en materialen. Hoe groot of klein je vraag ook is, we helpen je graag verder!

Onze 'live all day' lijn is er voor alle particuliere items en projecten. We upgraden je ruimtes om te wonen, slapen, koken of wassen naar je wens op maat. Met de 'work all day' lijn tillen we jouw winkel- of kantoorinrichting naar een hoger niveau. 

kiezen voor timmer ateljé is…

  • duurzame en kwaliteitsvolle maatwerkmeubelen met een uniek design een plaats geven in uw (t)huis of op uw werkplek
  • uw interieur functioneel en doordacht inrichten met behulp van onze knowhow in het vak
  • heldere communicatie en persoonlijke begeleiding in zijn totaliteit ervaren

onze werkwijze

timmer ateljé kiest voor een warme en persoonlijke aanpak waarbij de klant tijdens elke schakel van het proces in contact staat met de zaakvoerders zelf. Klanten zien en horen Sandy zowel tijdens de ontwerp- en productiefase als tijdens de plaatsing.

Door de ontwerpervaring van Sandy kan je bij ons met je idee terecht en maken wij er - in nauw overleg met jullie - jullie droomontwerp van! Sandy's grootste troef? Hij heeft oog voor detail, is op de hoogte van de nieuwste trends en blijft toch ook heel praktisch nadenken bij zijn ontwerpen! Elke ruimte wordt optimaal benut.

Maar we werken ook graag samen met (interieur)architecten. Werden jullie plannen reeds uitgetekend? timmer ateljé analyseert het aangeleverde ontwerp, denkt creatief mee en helpt ze graag realiseren.