over timmer ateljé

Kiezen voor timmer ateljé is…

  • duurzame meubelen met een uniek design een plaats geven in uw (t)huis of op uw werkplek
  • uw interieur functioneel en doordacht inrichten met behulp van onze knowhow in het vak
  • heldere communicatie en persoonlijke begeleiding in zijn totaliteit ervaren

Wij houden van natuurlijke materialen, valt het op? Met heel veel liefde voor hout ontwerpen en ontwikkelen wij de creaties in ons eigen ateljé.

We kozen onze naam niet toevallig, Timmer betekent ‘ongezaagd hout’ in het Zweeds, en ateljé staat dan voor ons eigen atelier waar we met kennis van zaken uw droomproject realiseren.

team timmer ateljé

timmer ateljé is het concept van Sylke en Sandy. Een koppel met een liefde voor hout. Ze droomden al langer van een eigen project samen. De jarenlange vakkennis en oog voor detail van Sandy als schrijnwerker en ontwerper in combinatie met het praktische (mama van een tweeling van 6) en esthetische oog van Sylke bleken de perfecte basis voor de start van hun timmer ateljé in september 2018.

De lancering van hun 'play all day' lijn geeft elk kind een plekje om te spelen of tot rust te komen. Ze brengen meubels en accessoires voor de kinder- of speelkamer in een minimalistisch en puur design, brengen rust in je interieur en zijn ook praktisch en vooral heel kindvriendelijk. 

Onder de noemers ‘work all day’ en ‘live all day’ slaat timmer ateljé vanaf januari 2019 bovendien een nieuwe weg in. Voortaan kunnen zowel particulieren als professionelen terecht bij timmer ateljé voor een interieurinrichting op maat. De lijnen dragen de kenmerken kwaliteitsvol, duurzaam en klantgericht met zich mee.

Sylke & Sandy

voor elk wat wils

timmer ateljé is er voor iedereen die op zoek is naar een item of project op maat! Hoe groot of klein je vraag ook is, we helpen je graag verder! Onze 'live all day' lijn is er voor alle particuliere items en projecten; we helpen je graag om je ruimtes om te wonen, slapen, koken of wassen te upgraden naar je wens op maat. Maar ook professionelen kunnen bij ons terecht. Met de 'work all day' lijn helpen we uw winkel- of kantoorinrichting naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk blijft ook onze 'play all day' lijn bestaan. Zo kunnen we ook de kleinste timmer ateljé klantjes blijven bedienen van hoogwaardig en trendy kindermeubilair!

Door de ontwerpervaring van Sandy kan je bij ons met je idee terecht en maken wij er - in nauw overleg met jullie - jullie droomontwerp van! Sandy's grootste troef? Hij heeft oog voor detail, is op de hoogte van de nieuwste trends en blijft toch ook heel praktisch nadenken bij zijn ontwerpen! Elke ruimte wordt optimaal benut.

timmer ateljé kan daarnaast ook instaan voor de coördinatie van jullie bouw- of verbouwingen. In combinatie met eigen uit te voeren werken, volgen we graag de andere werken mee voor je op. 

Team timmer ateljé