ons team

timmer ateljé is het concept van Sylke en Sandy. De jarenlange vakkennis en oog voor detail van Sandy als schrijnwerker en ontwerper in combinatie met het praktische (mama van een tweeling van 9) en esthetische oog van Sylke bleken de perfecte basis voor timmer ateljé.

Sandy & Sylke worden bijgestaan door een kleinschalig maar bekwaam team voor zowel de productie als de plaatsing van het zelfgemaakt maatwerk. Het team staat samen in voor alle stappen van het productieproces. Iedereen is dus van elk project van alle details op de hoogte. 

Maatwerk vraagt stielkennis, geduld en precisie. Het team timmer ateljé staat hier garant voor door enkel met degelijke materialen te werken en voor de perfecte afwerking te zorgen. 

ons ateljé

Er werd stevig geïnvesteerd in een hedendaagse en innovatieve machines. Op die manier heeft timmer ateljé het volledige productieproces in eigen handen en kan er gewaakt worden over de af te leveren kwaliteit. 

timmer ateljé gelooft daarnaast sterk in de kracht van specialisatie en samenwerking. Voor bepaalde toepassingen werken we daarom samen met specialisten ter zake zoals voor het verwerken van massief hout. Ook voor natuursteen en het lakken van maatwerkmeubels doen we beroep op vaste partners.